Bokningsvillkor

Bokningsvillkor och återbetalningspolicy

Bokning
När du anmäler dig till klass, kurs, workshop, retreat, resa eller event godkänner du följande bokningsvillkor.

Betalning
Betalning sker via BG (824-5789) enligt betalningsdatum som anges i din bokningsbekräftelse eller faktura. Ange namn, vad du bokat alt. fakturanummer.

Avbokning och ångerrätt
Enligt lagen har du 14 dagar ångerrätt. Detta gäller dock inte fritidstjänster, resor, retreat, eller event där näringsidkaren har tagit in externa tjänster. För resor kan din reseförsäkring dock gälla, kontakta ditt försäkringsbolag för att ta reda på hur just ditt avtal ser ut. Vid frånvaro utgår full debitering.

När du anmäler dig till kurs, workshop eller event är det 14 dagar ångerrätt från det datum du fått din plats bekräftad. Inte från och med det datum du betalat. Om du bokar dig mindre än 14 dagar innan starten av ett arrangemang har du ingen ångerrätt. Vid frånvaro utgår full debitering.

Av- eller ombokning av yoga personlig träning och behandling ska ske senast 24 timmar innan det att bokningen är beräknad att börja. Om av- eller ombokning görs senare är 24 timmar innan utgår full debitering.

Avbokning av yogaklass ska göras enligt de bokningsvillkor som framgår av din bekräftelse. Med yogaklass avses drop in klasser 45-90min. Med event avses längre förbokade arrangemang, från 120min.

Återbetalning
Vi gör inga återbetalningar efter att ångerrätten har passerat. Vi planerar och förbereder vår verksamhet med full dedikation och räknar med att studenter/deltagare som har åtagit sig att komma, kommer. I utbyte mot vårt löfte att hålla vårt åtagande att leverera tjänsten, ber vi våra elever att hålla sina löften att betala och delta.

Vid anmälan godkänner du dessa villkor och förbinder dig att betala i enlighet med erhållen bokningsbekräftelse och/eller faktura, oavsett om du faktiskt deltar. Vid oförutsägbara händelser som ligger bortom arrangörens kontroll tillämpas force majeure, det innebär händelser som ligger bortom vår kontroll som arrangör, och påverkar förutsättningarna att uppfylla avtalet eller genomföra arrangemanget.

Vi förstår också att livet händer, oavsett planer. Av rättvisa till alla våra studenter gör vi inte undantag med vår återbetalningspolicy, och vi måste förbli konsekventa. Om du skulle bli akut sjuk eller råka ut för en nödsituation, kontakta oss för att undersöka om det finns utrymme att överlåta din plats eller delta vid ett annat tillfälle. OBS! Detta är ingen garanti.

Kontakt
Om du är nyfiken på att anmäla dig till en kurs, workshop – eller annat, vänligen maila till martinalennartsson@live.se så hjälper vi till att svara på eventuella frågor.