Om Martina

Vem är jag & vad gör jag?

Dessa rader har formulerats om fler gånger än jag vågar berätta. Varje gång någon frågar mig vad jag jobbar med så har jag ett nytt svar. Det är på samma gång väldigt enkelt att beskriva. Jag har en passion för att arbeta med människor och en aldrig sinande nyfikenhet på utveckling, relationer, välmående och hälsa. Det har lett mig in på spår som psykologi och psykisk hälsa, träning och rörelse, yoga, meditation, andning och Reiki.

Så, vad gör jag? Jag guidar klasser, workshops och retreats, privat och i grupp. Snart i min Studio Fri i Osby, men även hos flera samarbetspartners i bl.a. Osby och Växjö. Du kan också komma till mig för Reiki, en session som jag kallar stillhet och som du kan läsa mer om här.

Jag är en nyfiken, varm och relationsskapande varelse som gärna ser världen från ett perspektiv av godhet. En människa som drivs av visionen att alla kan vi göra något för att bidra till ett hållbart samhälle, till hållbara människor. En kvinna som har en betydligt äldre själ än vad mitt ID avslöjar. En sensitiv betraktare som lyssnar, analyserar och funderar.

Utbildning och erfarenhet

Ungefär 900 utbildningstimmar inom yoga, ledarskap, reiki, hälsa, psykologi och personlig utveckling. Uppdrag som PT i yoga, kursledare, lärare på retreats samt utbildare.

Kandidatexamen i media- och kommunikationsvetenskap, 2011. Har växlat mellan kris- intern- extern- produkt- och projektkommunikation genom mina 10 år i branschen.

Arbetar sedan 2020 som kommunikations- och marknadschef på BeFair (Fair Utveckling AB).

Att landa på yogamattan hos Martina är en ynnest. Hennes unika sätt att leda formar en känslan och närvaro i stunden, så man fokuserar på att ge sig själv och in kropp det som behövs. Efteråt bär med sig ett stort inre leende som stannar i flera dagar. Jag tycker om att prova olika pass med olika yogainstruktörer. Till Martina återvänder jag alltid.

– Ingrid Persson