Om Martina

Yogalärare och konsult

Jag jobbar som yogalärare och kommunikationskonsult och har en passion för utveckling, relationsskapande och välmående. Kurser, utbildningar, privata sessioner, workshops och retreat ingår i min repertoar.

Yogan fångade mitt intresse i gruppträningssalen 2009 och har sedan dess utvecklats och följt mig genom livets olika skeden. Jag har vid det här laget ungefär 900 utbildningstimmar inom gruppträning, yoga, hälsa och personlig utveckling. Min yogapraktik har med tiden integrerats i livet, och det är med stor tacksamhet och drivkraft jag arbetar med yoga på deltid i mitt företag.

Min verksamhet inom yoga, träning och hälsa bedriver jag främst tillsammans med mina samarbetspartners Osby Aktivcenter och Växjö Träningsfabrik.

I grunden har jag en kandidatexamen i media- och kommunikationsvetenskap och har växlat mellan kris- intern- extern- produkt- och projektkommunikation genom mina 10 år i branschen. Som konsult stöttar jag bland annat inom strategi, planering, utbildning och övning.

Jag kommer till min rätt i värdegrundsorienterade företag som delar min vision om att skapa hållbara människor och bidra till ett hållbart samhälle.

Att landa på yogamattan hos Martina är en ynnest. Hennes unika sätt att leda formar en känslan och närvaro i stunden, så man fokuserar på att ge sig själv och in kropp det som behövs. Efteråt bär med sig ett stort inre leende som stannar i flera dagar. Jag tycker om att prova olika pass med olika yogainstruktörer. Till Martina återvänder jag alltid.

– Ingrid Persson