Sessioner

I min vardag arbetar jag med olika tekniker för att stötta människor på upptäcktsfärden i kropp och sinne. Yoga, reiki, andning, meditation, rörelse och flöde, privat eller i grupp. Vad behöver du för att bli närvarande i dig?

För dig – Yoga

Andning, återhämtning, rörlighet, styrka eller något däremellan. Varje tillfälle är 50 min, skräddarsytt efter dina behov. Det enda du behöver är dig själv och bekväma kläder.

Privat: 750kr / Duo: 550kr/pers / Grupp: 450kr/pers

Stillhet – Reiki

En holistisk och vitaliserande behandling, där kropp och sinne får chans att slappna av ordentligt. Genom reiki, massage, tryck och restorative yoga, harmoniseras flödet i muskler och bindväv. Läs mer

50 min: 750kr

För gruppen

Vill ni dyka djupare inom verktyg för närvaro, andning, meditation och rörelse i olika former? Kontakta mig så formar vi en workshop eller föreläsning anpassad för just er.

Du hittar mig och min verksamhet på Osby Aktivcenter, Move It Yogastudion i Växjö samt Växjö Träningsfabrik. Jag kan också komma till dig eller ditt företag för yoga eller workshop.

Att landa på yogamattan hos Martina är en ynnest. Hennes unika sätt att leda formar en känsla och närvaro i stunden, så man fokuserar på att ge sig själv och sin kropp det som behövs. Efteråt bär jag med mig ett stort inre leende som stannar i flera dagar. Jag tycker om att prova olika pass med olika yogainstruktörer. Till Martina återvänder jag alltid.

– Ingrid Persson