Stillhet – Reiki

Stillhet – Reiki

Denna session passar dig som vill skapa närvaro i din kropp, slappna av och ge dig själv utrymme för återhämtning och självläkning. När du aktivt vilar landar även hjärnfrekvensen i ett tillstånd som öppnar upp för kreativitet och klarhet.

Reiki är en japansk behandlingsmetod för exempelvis stress och smärta, det är även effektivt i många andra sammanhang. Det ger en djup avslappning som kan lösa upp fysiska och mentala spänningar. Tankar, känslor, oro, stress ges möjlighet att komma upp till ytan och bearbetas.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egen naturliga förmåga att läka sig själv och kroppen får en chans att återhämta sig för att kunna använda sin energi på rätt sätt igen.

Under mina sessioner väver jag samman Reiki, yin och restorative yoga, andning och vila samt kunskapen från kinesisk medicin kring kroppens meridianer, akupressurpunkter och massage. Syftet är att ge din energi mer utrymme att flöda fritt och stötta din kropp i processen av självläkning.


50 min session, hos Martina: 750 kr

50 min session, annan plats: 1050 kr

Du hittar mig och min verksamhet hemma, på Osby Aktivcenter, Move It Yogastudion i Växjö samt Växjö Träningsfabrik. Jag kan också komma till dig enligt överenskommelse.

Att landa på yogamattan hos Martina är en ynnest. Hennes unika sätt att leda formar en känsla och närvaro i stunden, så man fokuserar på att ge sig själv och sin kropp det som behövs. Efteråt bär jag med mig ett stort inre leende som stannar i flera dagar. Jag tycker om att prova olika pass med olika yogainstruktörer. Till Martina återvänder jag alltid.

– Ingrid Persson