Osby Aktivcenter

Med över 10 års erfarenhet som yogalärare ger Martina dig trygg och varm guidning i yogans värld. Anmälan och frågor skickas till martinalennartsson@live.se

Inspiration, träningsglädje och hälsosam livsstil är ledorden för Aktivcenter – Martinas samarbetspartner i Osby.

Yoga

7 tillfällen, startdatum kommer
1250:- för medlem på Osby Aktivcenter, 1450:- för icke medlem

Under dessa veckor får du möjlighet att lära dig mer om fysisk yoga och hur du kan anpassa positioner efter dina behov. Varje vecka har fokus på t.ex. bakåtfällningar, rotationer, framåtfällningar, inversioner eller höftöppningar. Varje tillfälle fokuserar vi även på andning och medveten närvaro.

Efter kursen har du bättre förutsättningar för att praktisera yoga både hemma och på klass, och veta hur du kan anpassa efter din förmåga och dagsform.

Du behöver inte ha några förkunskaper, men ett öppet sinne och en nyfikenhet på yoga och rörelse. Om du praktiserat yoga länge kan det vara ett sätt att utveckla i din praktik genom att gå tillbaka till de grundläggande verktygen.

SAGT OM MARTINAS KURSER
”Givande och lärorikt, bra lärare med mycket kunskap.”
”Mycket nöjd med kursen. Martina är hjälpsam, kunnig, lugn och behaglig. Rekommenderar henne starkt.”
”Njöt mig genom kursen!”

Mamma & Bebis

Kursen är 7 tillfällen, startdatum kommer
Din investering är 1200:-

Här finns rum för allt det som ryms i dig som mamma. En plats där du ges möjlighet att landa, andas, känna och vara i allt som händer. Vi arbetar med att släppa taget om prestation och måsten och låter nuet få fylla stunden.

Kursen ger dig verktyg för att stärka både kropp och själ. Vi gör lugn, inkännande och stärkande yoga som stegvis hjälper dina muskler i mage och bäckenbotten att byggas upp. Andning, rörelse och vila kombineras för att du ska återhämta dig på bästa sätt efter din graviditet och i din nya vardag som mamma. Varje tillfälle avslutas med avslappning.

Denna kurs riktar sig till dig som är mamma med en bebis som ännu inte börjat krypa, från ungefär 2 månader. Vill du komma tidigare och känner dig redo, är du välkommen. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

SAGT OM KURSEN
”Kursen var veckans höjdpunkt! Så välgörande för både kropp och själ. Jag fick alltid en känsla av att livet var lite lättare efter klassens slut. Förutom medkänsla och samhörighet med de andra deltagarna kändes yogan som klippt och skuren för en kropp som mer än någonsin är i behov av närvaro och omtanke.”

TA MED
Filt som ditt barn kan yoga/vila/leka på. Egen yogamatta om du vill.

Martina är en viktig person i mitt liv. Hon introducerade mig till yogan och det är jag evigt tacksam för. Under de tio år som gått sedan första gemensamma andetaget på yogamattan har vi upplevt många fina stunder tillsammans. Det har varit skratt och tårar, om vartannat. Det som gör Martinas klasser så speciella är hennes förmåga att tala rakt in i hjärtat. Hennes fantastiska röst får en att vara i nuet på ett sätt som få andra personer lyckas med. Hon inger alltid förtroende och sprider ett lugn som nästan går att ta på. I hennes närvaro är det lätt att få perspektiv och jag uppskattar hennes sätt att väva in humor i yogaklasserna. Kort sagt – hon är en naturbegåvning utan dess like. 

– Ida Sköld