Växjö Träningsfabrik

Med över 10 års erfarenhet som yogalärare ger Martina dig trygg och varm guidning i yogans värld. Anmälan och frågor skickas till martinalennartsson@live.se

En plats för gemenskap – en plats där alla vill vara. I Växjö sker Martinas verksamhet i samarbete med Växjö Träningsfabrik.

Yoga

7 tillfällen, startdatum kommer
1300:- för medlem på Växjö Träningsfabrik, 1500:- för icke medlem

Mer information kommer.

Mamma & Bebis

7 tillfällen, startdatum kommer
Din investering är 1300:-

Här finns rum för allt det som ryms i dig som mamma. En plats där du ges möjlighet att landa, andas, känna och vara i allt som händer. Vi arbetar med att släppa taget om prestation och måsten och låter nuet få fylla stunden.

Kursen ger dig verktyg för att stärka både kropp och själ. Vi gör lugn, inkännande och stärkande yoga som stegvis hjälper dina muskler i mage och bäckenbotten att byggas upp. Andning, rörelse och vila kombineras för att du ska återhämta dig på bästa sätt efter din graviditet och i din nya vardag som mamma. Varje tillfälle avslutas med avslappning.

Denna kurs riktar sig till dig som är mamma med en bebis som ännu inte börjat krypa, från ungefär 2 månader. Vill du komma tidigare och känner dig redo, är du välkommen. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

SAGT OM KURSEN
”Kursen var veckans höjdpunkt! Så välgörande för både kropp och själ. Jag fick alltid en känsla av att livet var lite lättare efter klassens slut. Förutom medkänsla och samhörighet med de andra deltagarna kändes yogan som klippt och skuren för en kropp som mer än någonsin är i behov av närvaro och omtanke.”

TA MED
Filt som ditt barn kan yoga/vila/leka på. Egen yogamatta om du vill.

BRA ATT VETA
Växjö Träningsfabrik ligger på Kvarngatan 6, på markplan. Buss nummer 4 stannar alldeles i närheten. Det finns även goda parkeringsmöjligheter. Det finns gott om utrymme i lokalen och soffor att slå sig ner i före och efter kursen.

Martina introducerade en upplevelse i min fysiska kropp och inre energi som jag är henne evigt tacksam för. Med tydlighet och ödmjukhet guidade hon mig till ett sätt att leva som kändes, och fortfarande känns, mer  LEVANDE. Jag känner mig alltid hemma och trygg i hennes närvaro, oavsett om de är på klass, pt eller i samtal.

– Johanna Alvin