Om

Vad behöver du?

I min vardag arbetar jag med olika tekniker för att stötta människor på upptäcktsfärden i kropp och sinne. Yoga, andning, meditation, rörelse och flöde, privat eller i grupp. Vad behöver du?

Du hittar mig och min verksamhet på Osby Aktivcenter och Växjö Träningsfabrik. Jag kan också komma till dig eller ditt företag för yoga eller workshop.

Privat yoga

Andning, återhämtning, rörlighet, styrka eller något däremellan. Varje tillfälle är 50 min, skräddarsytt efter dina behov. Det enda du behöver är dig själv och bekväma kläder.

Privat: 750kr
Duo: 550kr/pers
Grupp: 450kr/pers

Workshop

Vill du dyka djupare inom yogans alla verktyg och former?

Läs mer under workshops för att se vilka öppna workshops jag håller just nu.

Kontakta mig om du vill utforma en egen workshop för din grupp.

Massage

En holistisk och vitaliserande behandling, där kropp och sinne får chans att slappna av ordentligt. Genom tryck, assisterad stretch och mjuka mobiliseringar, harmoniseras flödet i muskler och bindväv. Behandlingen ges på en madrass på golvet, var gärna klädd i mjuka kläder där ärmar och ben går att dra upp.

Thai yoga massage 50 min: 750kr

Att landa på yogamattan hos Martina är en ynnest. Hennes unika sätt att leda formar en känsla och närvaro i stunden, så man fokuserar på att ge sig själv och sin kropp det som behövs. Efteråt bär jag med mig ett stort inre leende som stannar i flera dagar. Jag tycker om att prova olika pass med olika yogainstruktörer. Till Martina återvänder jag alltid.

– Ingrid Persson