Kalender

Yoga – klasser, workshop & retreat

AW Yoga – Yin & Restorative

En fredag Växjö – datum kommer | kl. 17.00-19.00 | 395 kr

Avrunda veckan och inled helgen så som du vill ha den. Lång yogaklass med yin, restorative, andning, stillhet, avslappning & meditation.

Vi möts i Move It Yogastudion på Kungsgatan i Växjö. Mitt i stadens puls skapar vi en lugn oas för vila.

Anmälan till martinalennartsson@live.se. Läs mer om bokningsvillkor här.

Yoga & ACT retreat

Det återkommande och populära retreatet i yoga & ACT (Acceptance & Commitment Training) kommer snart tillbaka. Vi rekar nya platser för vår helg tillsammans och återkommer med nytt datum så snart vi kan. Hör gärna av dig om du vill göra en intresseanmälan!

Dagretreat i Vigenstorp

Suktar du efter att ta en paus omgiven av naturen i nordskånska Vigenstorp? Så snart möjlighet finns öppnar vi upp för en dag tillsammans på mattan. Hör gärna av dig om du är nyfiken och vill vara först att få information om kommande dagar!

Klasser utomhus

Under de varmare månaderna håller jag klasser utomhus. Du kan delta på de öppna klasserna eller boka för en privat grupp. Mer information via Sommaryoga Växjö

Jag har blivit mer medveten om hur min andning påverkar mig i olika situationer och upptäckt att jag haft en ganska ytlig andning i vardagen – nu tänker jag mer på att djupandas. Jag har hjälp av andningstekniken på mina joggingturer, jag orkar mer. När jag har svårt att somna hjälper andningen mig att slappna av. Ett bra verktyg för mitt välmående!

– kursdeltagare