Kalender

Yoga – klasser, workshop & retreat

Lunch YIN

Torsdag 28 oktober i Växjö | kl. 12.00-12.45 | 180 kr

Vi möts på mattan för en avslappnande stund mitt på dagen med yin yoga. Varva ner och ge plats för ny energi och kreativitet till din eftermiddag.

Platsen är Move It Yogastudion på Kungsgatan. Anmälan till martinalennartsson@live.se (alt. boka dig som vanligt om du är befintlig kund på Move It).

AW Yoga

Fredag 26 november i Växjö | kl. 17.00-19.00 | 395 kr

Avrunda veckan och inled helgen så som du vill ha den. Lång klass som innehåller andning och dynamisk rörelse, stillhet, avslappning & meditation.

Vi möts i Move It Yogastudion på Kungsgatan i Växjö. Mitt i stadens puls skapar vi en lugn oas för vila.

Anmälan till martinalennartsson@live.se. Läs mer om bokningsvillkor här.

Yoga & ACT retreat

Det återkommande och populära retreatet i yoga & ACT (Acceptance & Commitment Training) kommer snart tillbaka. Vi rekar nya platser för vår helg tillsammans och återkommer med nytt datum så snart vi kan. Hör gärna av dig om du vill göra en intresseanmälan!

Dagretreat i Vigenstorp

Suktar du efter att ta en paus omgiven av naturen i nordskånska Vigenstorp? Så snart möjlighet finns öppnar vi upp för en dag tillsammans på mattan. Hör gärna av dig om du är nyfiken och vill vara först att få information om kommande dagar!

Klasser utomhus

Under de varmare månaderna håller jag klasser utomhus. Du kan delta på de öppna klasserna eller boka för en privat grupp. Mer information via Sommaryoga Växjö

Jag har blivit mer medveten om hur min andning påverkar mig i olika situationer och upptäckt att jag haft en ganska ytlig andning i vardagen – nu tänker jag mer på att djupandas. Jag har hjälp av andningstekniken på mina joggingturer, jag orkar mer. När jag har svårt att somna hjälper andningen mig att slappna av. Ett bra verktyg för mitt välmående!

– kursdeltagare